Srpske kompanije na sajmu prehrambene industrije u Parizu

Bez autora
Oct 17 2012

U skladu sa planom nacionalne promocije prehrambene industrije, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) organizuje nastup srpskih preduzeća na sajmu prehrambene industrije SIAL u Parizu, u Francuskoj, koji se održava od 21. do 25. oktobra ove godine.Ove godine na sajmu učestvuje 15 srpskih kompanija: “Agranela”, “Agrar-Komerc”, “Art-Ival”, “Bimtex”, “Foodland”, “Frigonais”, “ITN”, “Jugoprom”, “Master Frigo”, “Medino”, “Packom”, “Pionir”, “Polimark”, “Sicoberry”, “Zdravo organic”.

Srpske kompanije na sajmu prehrambene industrijeU skladu sa planom nacionalne promocije prehrambene industrije, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) organizuje nastup srpskih preduzeća na sajmu prehrambene industrije SIAL u Parizu, u Francuskoj, koji se održava od 21. do 25. oktobra ove godine.

Ove godine na sajmu učestvuje 15 srpskih kompanija: “Agranela”, “Agrar-Komerc”, “Art-Ival”, “Bimtex”, “Foodland”, “Frigonais”, “ITN”, “Jugoprom”, “Master Frigo”, “Medino”, “Packom”, “Pionir”, “Polimark”, “Sicoberry”, “Zdravo organic”.

SIAL je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Francuske i Evropske unije, koji se održava svake druge godine u Parizu. U 2010. godini sajam je posetilo 143.790 specijalizovanih kupaca i distributera iz 183 država koji su tokom pet dana trajanja sajma imali za cilj pronalazak novih dobavljača. Svoje proizvode tada je predstavilo više od 5.500 izlagača iz 101 zemlje.

Ovaj sajam se održava od 1964. godine i čini ga nekoliko tematskih celina odvojenih po paviljonima: nacionalni paviljoni i regije sveta, voće i povrće, alkohol i vino, zamrznuti proizvodi, mleko i mlečni proizvodi, meso i riba, konditorski proizvodi, dugotrajni proizvodi, prerađena hrana. Sajam se pokazao kao idealan za potpisivanje ugovora, promociju proizvoda i proučavanje tržišta, i kao takav ima dugogodišnju uspešnu tradiciju pri realizaciji izvoznih poslova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik